ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηριου Academy Sports Club  ειναι καθημερινα 08:00 εως 23:00 και το σαββατο 09:00 εως 20:00.

 

  ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Reception

Η ρεσεψιόν του γυμναστηρίου μας θα σας καλωσορίσει και θα σας ενημερώσει για όλες τις παροχές μας…

Αποδυτήρια

Στο γυμναστήριό μας σάς περιμένουν άνετα και καθαρά αποδυτήρια για να ολοκληρώσετε όπως σας αξίζει την επίσκεψή σας στο χώρο μας και να προετοιμαστείτε «σαν στο σπίτι σας» για την υπόλοιπη μέρα σας.

Sauna

Η ζέστη της σάουνας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μετά από ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής, ξεκουράζοντας τους μύες και μειώνοντας το πιάσιμο. Είναι, επίσης, ένας αποτελεσματικός τρόπος για την ενίσχυση της καλής κυκλοφορίας του αίματος. Μία παροχή που προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη μας.

Solarium

Μερικές επισκέψεις πριν από τις διακοπές σας θα ενισχύσουν την αντοχή του δέρματός σας στον ήλιο, αποφεύγοντας έτσι πιθανά εγκαύματα.

Διατροφή

Το γυμναστήριό μας υπάρχει ειδικευμένο προσωπικό για την σύνταξη και την παρακολούθηση διατροφικού προγράμματος.

Ομαδικά προγράμματα

Τα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου μας έχουν πραγματικά φανατικούς οπαδούς,που εξελίσονται σε λάτρεις του είδους. Τα προγράμματα σε παρασύρουν με το ρυθμό και τη μουσική τους, σε γυμνάζουν σωστά με την καθοδήγηση των καλύτερων instructors…

 Παιδικά τμήματα

Τα παιδικά τμήματα του γυμναστηρίου ειναι γεμάτα ζωντάνια και κέφι απο τις νεαρές αθλήτριες και τους νεαρούς αθλητές που γυμνάζονται στα ολυμπιακά αγωνίσματα της ρυθμικής γυμναστικής και του ταεκβοντο.

Τα αθλήματα διδάσκονται μόνο απο εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα μυστικά των ολυμπιακών αυτων αγωνισμάτων σωστά και  με ασφάλεια…

Προπόνηση με βάρη

Στο γυμναστήριό μας θα βρείτε χώρους με τα πιο εξελιγμένα, τελευταίας τεχνολογίας, όργανα γυμναστικής. Οι άρτια εκπαιδευμένοι γυμναστές μας είναι διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή, όχι μόνο να σας βοηθήσουν να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, αλλά και να συζητήσουν μαζί σας τους προσωπικούς σας στόχους, ώστε να σχεδιάσουν για εσάς ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης.

power plate

Το πιο σύγχρονο και άρτιο μηχάνημα στην τεχνολογία των δονήσεων. Τριάντα λεπτά άσκησης μπορούν να σας εγγυηθούν εντυπωσιακά αποτελέσματα, από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις. Αποκτήστε μυϊκή ενδυνάμωση και ευλυγισία, σε συνδυασμό με καταπολέμηση του τοπικού πάχους, μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων ασκήσεων, υπό την καθοδήγηση πάντα εκπαιδευμένου γυμναστή.

 

 

Vetonic L2006

Μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών ,εντυπωσιακό με άριστα αποτελέσματα ,για αδυνάτισμα ,σύσφιξη ,καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ,τοπικό πάχος, φορμάρισμα