ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Έναρξη ομαδικών τμημάτων Δευτέρα 01/09/14

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Πρόγραμμα ομαδικών τμημάτων

Δείτε τα video
ο ιατρός-γυναικολόγος Κος Γεώργιος Παπαδημητριου έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία στο πρωινό τμήμα του academy sports club.Το γυμναστήριο σε τακτά διαστήματα καλεί καταξιωμενους επιστήμονες οι οποίοι μιλούν για το αντικείμενο τους και την σημασία της άσκησης στην καθημερινοτητα μας

 

Πρόγραμμα ομαδικών τμημάτων  academy sports club ισχύει  από 08/10/018:

ΔΕΥΤΕΡΑ: 09.00 step choreography, 15.00 body power,

17.30 tabata 19.00 pilates

ΤΡΙΤΗ: 09.00 body power,15.00 vinyasa yoga 18.00 circuit training,

19.00 abs & sit up

ΤΕΤΑΡΤΗ: 09.00 pilates , 15.00  total body, 18.00 body power 19.00 flowbility -abs & hips

ΠΕΜΠΤΗ: 09.00 body rock, 15.00 pilates, 18.00 step choreography, 19.00 circuit training

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09.00 flowbility ,15.00 my body rocks , 18.00 vinyasa yoga

19.00 crossfit workout

ΣΑΒΒΑΤΟ: 14:00 step choreography, 15:00 body power

Πρόγραμμα spin bike κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 09.00( με κράτηση θέσης)

Ωράριο γυμναστηρίου: καθημερινά 08:00 εως 23:00- Σάββατο 09:00 έως 20:00-Κυριακή 16:00-19:00,

Όλοι οι ασκούμενοι υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να γυμναστούν.

Το γυμναστήριο έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος και αντικατάστασης των γυμναστών.

Επεξήγηση ορολογίας ομαδικών προγραμμάτων

CROSS FIT: Ενα πρόγραμμα αντοχής, ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης σε υψηλή ένσταση και σε συνεχή εναλλαγή μεταξύ των ασκήσεων. Με ασκήσεις που μιμούνται καθημερινές κινήσεις, απλές αλλά και σύνθετες, ενεργοποιούν πολλαπλές αρθρώσεις και μυικές ομάδες και στοχεύει στην συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας. Kettlebells, medicine balls, heavy rops, step, μπάρες και άλλα πολλά θα σας τονώσουν πολύ γρήγορα!!!

Flowbility
 Το πρόγραμμα Flowbility είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Όλο το πρόγραμμα έχει συνεχόμενη κινητική ροή και αποτελείται από συνδυασμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης, στηρικτικών ασκήσεων και ασκήσεων ισορροπίας. 

 

CARDIO: Αερόβιο πρόγραμμα low impact για όλους αλλά και για αυτούς που ξεκινούν τώρα. ! Κινηθείτε στον ρυθμό, με απλά βήματα που θα αγαπήσετε γρήγορα! βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, κάντε την καρδιά σας πιο δυνατή….

CARDIO +: Αερόβιο πρόγραμμα hi-low για προχωρημένους…τώρα που μάθατε όλα τα βήματα, θέλετε να τα συνδυάσετε με πολλούς τρόπους και να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό; Αν ναι,βρίσκεστε στο σωστό πρόγραμμα …που θα σας απογειώσει!

BODY POWER : Πρόγραμμα με μπάρες και βάρη , για όλα τα επίπεδα ασκούμενων. Συνδυάζει αερόβια και αναερόβια άσκηση και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα.

YOGA: Η νέα τάση σε όλο τον κόσμο, που αποτελεί και στάση ζωής. Ονομάζεται ashtanga yoga stretching. Γυμναστική με τέτοια στοιχεία, που στοχεύει στην ψυχική και σωματική χαλάρωση, παράλληλα στην μυϊκή ενδυνάμωση, με διαφορετικό τρόπο. Ειδικό μάθημα που αξίζει να γνωρίσετε.

TOTAL BODY: πρόγραμμα σύσφιξης για όλους. Μυϊκή τόνωση για όλο το σώμα .Στατικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος, με βαράκια ,μπάρες, λάστιχα.

LEGS & SIT UPS: Μυϊκή τόνωση για πόδια , κοιλιακούς και ραχιαίους. Στατικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος ,με βαράκια, λάστιχα κ.λ.π.

PILATES: Η μέθοδος προπόνησης που απευθύνετε σε όλους. Μυϊκή τόνωση, ευλυγισία, δύναμη, αντοχή , καύση λίπους, είναι μερικά από τα άμεσα αποτελέσματα του pilates.

STEP: Αερόβιο πρόγραμμα για όλους !Το αγαπημένο σκαλοπάτι είναι εδώ για να ανεβοκατεβείτε πολλές φορές .Αν δεν έχετε ξανανέβει ,τότε είστε στο σωστό πρόγραμμα .Είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε!

STEP +: Αερόβιο πρόγραμμα για προχωρημένους…. Για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την μαγεία του step!Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να κινηθείτε πάνω –κάτω στο αγαπημένο σκαλοπάτι. Γνωρίστε τους και διασκεδάστε!

ZUMBA DANCE : Καλώς ήρθατε στο πάρτι! Ένααερόβιο πρόγραμμα σχεδιασμένο για όλους, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό που θα σας κάνει να με την υπέροχη μουσική και τις χορευτικές φιγούρες.

CYCLE TRAINING : πρόγραμμα που συνδυάζει αερόβια άσκηση και αναερόβια άσκηση… ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψεις στην καλή σου φυσικήκατάσταση καινα πολλές- πολλές θερμίδες!!!


web site: www.academysport.gr-Facebook: academy sport’s club
Academy Sport’sClub۶

Όλοι οι ασκούμενοι υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να γυμναστούν.

Το γυμναστήριο έχει δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος και αντικατάστασης των γυμναστών.